jackpot banner
min bet to win: 50 MKD
Клуб Рузвелтова
Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

Winner Slot Casino

Почувствувај ја победата

Добредојде во местото со победничка атмосфера каде со љубезен персонал и голем избор на луксузни пијалоци ќе уживате во врвна забава со најмодерни слот апарати.

Настани


Четврток, 11 јули 2024 година, од 20:00 до 00:00 часот

СЛАВИМЕ 6-ТИ РОДЕНДЕН

WINNER SLOT CASINO - Кисела Вода


Понеделник, 04 јули 2024 година, од 20:00 до 00:00 часот

СЛАВИМЕ 4-ТИ РОДЕНДЕН

WINNER SLOT CASINO - СКОПЈАНКАПромо Активности

види повеќе

Loyalty
program

silver status
0 - 12.000 поени

БЕНЕФИЦИИx1

 • Бонус на WINNER Jackpot
 • Родендански бонус 1.000 бонус поени
 • Промотивни активности x1
 • Тикет за наградна игра
 • 1.000 бонус поени за 500 МКД промо
 • Новогодишен Silver подарок
 • WINNER Shop
 • WINNER silver мени
gold status
12.001 - 40.000 поени

БЕНЕФИЦИИx2

 • Бонус на WINNER Jackpot
 • Родендански бонус 2.000 бонус поени
 • Промотивни активности x2
 • Тикети за наградна игра
 • 1.000 бонус поени за 500 МКД промо
 • 2.000 бонус поени за 1000 МКД промо
 • Новогодишен Gold подарок
 • WINNER Shop
 • WINNER Gold мени
vip status
40.001+ поени

БЕНЕФИЦИИx3

 • Бонус на добитникот на Џекпот
 • Роденденски бонус 6.000 бонус поени
 • Промотивни активности x3
 • Тикети за наградна игра
 • 1.000 бонус поени за 500 МКД промо
 • 2.000 бонус поени за 1000 МКД промо
 • 3.000 бонус поени за 5000 МКД промо
 • Новогодишен VIP подарок
 • WINNER Shop
 • WINNER VIP мени
 • Трансфер до/од клубот

Завртете го

тркалото на среќата

Секој ден нова можност за добивка.
Сврти го тркалото на среќата и добиј можност да освоиш промо ваучер и до 4.500 денари

Локации
КлубовиГалерија

Слот апарати