min bet to win: 50 MKD

WINNER JACKPOT добивки и до над 1.000.000 MKD

Уживајте во играта и искористете ја приликата да освоите Џекпот износ и до над 1.000.000 МКД или дополнителни мини Џекпоти над 300.000 МКД секој ден.


WINNER Jackpot

WINNER Jackpot можете да освоите во било кое Winner Slot Casino – потребен ви е влог од 50 МКД.

Доколку сте член на Winner Slot Casino loyalty програмата вашата Winner Jackpot добивка се зголемува за дополнителни 20 проценти.

Бура од Џекпоти

После освојувањето на Winner Jackpot следува Бура од Џекпоти која носи можности за освојување на дополнителни шест џекпоти со вредност од над 150.000 МКД.

Услов за освојување и добивка во Бура од Џекпоти е да играте со минимален влог од 10 МКД без разлика на клубот и типот на апарат.

Silver, Gold и Platinum Jackpot

Во секое Winner Slot Casino можете да ги освоите и секогаш високите Silver, Gold и Platinum Jackpot со минимален влог од само:

SILVER – минимален влог 5 МКД
GOLD – минимален влог 15 МКД
PLATINUM – минимален влог 30 МКД

Клуб Кисела Вода

Ул. Иван Козаров бр. 7


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

Клуб Скопјанка

Бул. Кузман Јосифовски Питу бр. 15/1


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

Клуб Рузвелтова

Ул. Франклин Рузвелт бр. 68/1


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

Клуб Влае

Ул. Булевар Партизански Одреди бр. 165Б/ 1


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

Клуб Корона

Ул. Маршал Тито бр. 59/ 2


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

Клуб Бари

Ул. Видео Смилевски Бато бр. 1/ 1-4


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

Клуб Бриони

Ул. Сретко Крстевски бр. 1


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

Клуб Гостивар 1

Ул. Кеј Братство Единство бр. 1 / 1- 4


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

СТРУМИЦА

Благој Јанков Мучето бр. 1


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD

Клуб Гевгелија 1

Ул. Маршал Тито бр. 110Б/1


Platinum
min bet to win: 30 MKD
Gold
min bet to win: 15 MKD
Silver
min bet to win: 5 MKD