Winner Slot Casino ја наградуваат вашата лојалност

Станете член на Winner loyalty програмата и уживајте во посебните погодности. Во зависност од вашиот loyalty статус можете да ги искористите следните погодности:

silver status
0 - 12.000 поени

БЕНЕФИЦИИx1

 • Бонус на WINNER Jackpot
 • Родендански бонус 1.000 бонус поени
 • Промотивни активности x1
 • Тикет за наградна игра
 • 1.000 бонус поени за 500 МКД промо
 • Новогодишен Silver подарок
 • WINNER Shop
 • WINNER silver мени
gold status
12.001 - 40.000 поени

БЕНЕФИЦИИx2

 • Бонус на WINNER Jackpot
 • Родендански бонус 2.000 бонус поени
 • Промотивни активности x2
 • Тикети за наградна игра
 • 1.000 бонус поени за 500 МКД промо
 • 2.000 бонус поени за 1000 МКД промо
 • Новогодишен Gold подарок
 • WINNER Shop
 • WINNER Gold мени
vip status
40.001+ поени

БЕНЕФИЦИИx3

 • Бонус на добитникот на Џекпот
 • Роденденски бонус 6.000 бонус поени
 • Промотивни активности x3
 • Тикети за наградна игра
 • 1.000 бонус поени за 500 МКД промо
 • 2.000 бонус поени за 1000 МКД промо
 • 3.000 бонус поени за 5000 МКД промо
 • Новогодишен VIP подарок
 • WINNER Shop
 • WINNER VIP мени
 • Трансфер до/од клубот

Бонус +20 % за освоен Winner Jackpot износ

Членството во loyalty програмата на нашиот клуб ви овозможува вашата Winner Jackpot добивка да се зголеми за 20 проценти. Се што е потребно е во моментот на освојување на Winner Jackpot да бидете логирани со вашата WINNER loyalty картичка на омилениот апарат.

Бонус добредојде за нови играчи

Посетете некој од нашите клубови, станете дел од нашиот loyalty програм и уживајте во бонусите за добредојде за нашите нови играчи. Покрај бонусот за добредојде, со регистрација во рамки на нашата loyalty програма добивате и дополнителни погодности кои ги добиваат само членовите на програмата.

Бенефиции од членството во нашата loyalty програма, како и Winner мени можете да превземете во PDF верзија овде.